Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"goose meat"'
Autor:
M. Wereńska
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 6, Pp 103701- (2024)
ABSTRACT: The effect of goose meat sous-vide (SV) cooking at 6 combinations of temperature (60°C, 80°C) and time (4, 6, 12h) on selected functional properties was investigated. The study conducted an assessment of cooking loss (CL), moisture conten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91981cf44ef648adb36bc86b4cdf85fe
Autor:
Arkadiusz Szpicer, Weronika Bińkowska, Adrian Stelmasiak, Magdalena Zalewska, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Karol Piwowarski, Andrzej Półtorak
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 13, p 5567 (2024)
This study aimed to calculate the optimal thermal processing parameters for goose meat using CFD simulation. CFD provides a precise determination of heat treatment conditions by predicting protein denaturation and mass loss, leading to higher quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a37558687ffc407cb762fa03c65dd379
Autor:
M. Wereńska
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 11, Pp 103064- (2023)
ABSTRACT: The effect of sous-vide (SV), microwave (M) cooking, and stewing (S) on selected functional properties of goose meat were investigated in this study. It was measured cooking loss (CL), texture and color parameters, and sensory evaluation wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6327cc1498624a29a0514ab129cb5bef
Autor:
M. Wereńska, A. Okruszek
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 10, Pp 102894- (2023)
ABSTRACT: The objective of this study was to investigate the changes in the functional properties (pH, water holding capacity [WHC], water binding capacity [WBC], cooking losses [CL], defrosting losses [DL]), color parameters (L*, a*, b*, C, h°, ΔE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6aac79b33691450f833adb7bc00e41f3
Publikováno v:
مجلة جامعة كركوك للعلوم الزراعية, Vol 13, Iss 4, Pp 166-176 (2022)
This study was conducted in the Graduate Studies Laboratory of the College of Agriculture, KirkukUniversity / Department of Animal Production on 10/12/2021 until 15/11/2021. In order to studythe effect of using medicinal plant oils on some microbial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ff903d417294349b406b848944000cf
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102424- (2023)
ABSTRACT: The study aimed to determine the technological and sensory properties of the breast and thigh muscles of geese from the Polish native varieties: Kartuska (Ka) and Suwalska (Su) (from northern Poland) as well as Lubelska (Lu) and Kielecka (K
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f5eaede3d74b2a8bd43104e8aae265
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102337- (2023)
ABSTRACT: The effect of sous-vide (S-V), microwave cooking (M) and stewing (S) on the fatty acid profile and lipid indices of goose meat was investigated. The research material involved breast muscles (24 with skin and 24 without skin) cut from carca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e099638ff8c64c4aa01848a1ec45147e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.