Zobrazeno 1 - 10
of 13 673
pro vyhledávání: '"good manufacturing practices (GMP)"'
Autor:
Vivianne Geraldo, Jerry Ampofo-Asiama, Cynthia A. Adinortey, Isaac Okyere, Samuel Kofi Tulashie, Alexander Tetteh Kwasi Nuer, Samuel Bridge Nkansah, Selorm Omega, Salifu Seidu-Larry, Nazir Kizzie-Hayford
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e27401- (2024)
For several years, fish smoking has been the widely adopted processing method among artisanal fish smokers located along the coastal zones in many parts of West Africa including Ghana. However, several issues pertaining to biochemical and microbiolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e878d839ca4aee9d999fcca4eb63a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EJNMMI Radiopharmacy and Chemistry, Vol 7, Iss 1, Pp 1-21 (2022)
Abstract Background 111In[In]-BnDTPA-trastuzumab-NLS is a radiopharmaceutical with theranostic applications for imaging and Meitner-Auger electron (MAE) radioimmunotherapy (RIT) of HER2-positive breast cancer (BC). Nuclear localization sequence (NLS)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c836b62a023e429685dc9b0cc34caeba
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Industri Pertanian, Vol 33, Iss 3, Pp 305-316 (2023)
The milk processing industry is a company engaged in the processing of pure milk into processed products, such as pasteurized and homogenized milk. Efforts are being made to guarantee the quality of the milk product is of good quality, safe, and in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1122abe4f05545cdbc3e05535cd66165
Autor:
Chan, Conrad1 (AUTHOR), Prozzo, Vanessa1 (AUTHOR), Aghevlian, Sadaf1 (AUTHOR), Reilly, Raymond M.1,2,3,4 (AUTHOR) raymond.reilly@utoronto.ca
Publikováno v:
EJNMMI Radiopharmacy & Chemistry. 12/21/2022, Vol. 7 Issue 1, p1-21. 21p.
Autor:
Jihan Nahda, Aprilia Fitriani
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 11, Iss 4, Pp 207-218 (2023)
The airline catering industry faces challenges in providing food due to diverse requirements and constrained space and resources on airplanes. This research investigates the application of Good Manufacturing Practices (GMP) in aviation catering produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93e78350e6ea4278bf27e08186a6872a
Autor:
Noor Hasnan, Noor Zafira, Basha, Roseliza Kadir, Amin, Nor Amaiza Mohd, Ramli, Sharifah Hafiza Mohd, Tang, John Yew Huat, Aziz, Norashikin Ab
Publikováno v:
In Food Control November 2022 141
Autor:
Agil Putra Bimantara, Juni Triastuti
Publikováno v:
Journal of Marine and Coastal Science, Vol 7, Iss 3, Pp 111-119 (2020)
Freezing is one of processing of fishery products intended to preserve food by inhibiting the growth of microorganisms, resist chemical reactions and enzyme activity. Program eligibility freezing base in the industry is needed to ensure food safety,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b98483435234cc8a95cac86aef06f36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.