Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"goitrogenic food"'
Publikováno v:
Acta Poloniae Pharmaceutica, Vol 80, Iss 6, Pp 939-953 (2024)
The aim of this study was to evaluate the consumption frequency of the selected examples of goitrogenic foods in four different groups of people in Poland, who used traditional, vegetarian, vegan and pescovegetarian diets. The validated consumption f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e37a64f735c54afa8fb6b2bf953e093a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cléro, Enora
La Polynésie française et la Nouvelle-Calédonie, îles du Pacifique, ont l’un des taux de cancer de la thyroïde les plus élevés au monde. A l’exception des rayonnements ionisants, aucun autre facteur de risque n’est clairement établi pou
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2012PA11T011
Autor:
Abdelrahman A; Department of Community Medicine, Faculty of Medicine, University of Khartoum, Sudan., Salih LMA; Fifth Year MBBS Student, Faculty of Medicine, University of Khartoum, Sudan., Saeed E; Prince Abdullah Bin Khaled Coeliac Disease Research Chair, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia.
Publikováno v:
Sudanese journal of paediatrics [Sudan J Paediatr] 2020; Vol. 20 (1), pp. 26-33.