Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"goat meat composition"'
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 40, Iss 2, Pp 128-135 (2017)
Potency of culled Saanen crossbred goat meat to replace the supply of yearling Boer crossbred goat meat was evaluated. Selected muscles from leg and shoulder cuts were analysed for their nutritional (proximate composition, collagen, amino acids, fatt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e877e1a0658041d4b714dd9095c10697
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 40, Iss 2, Pp 128-135 (2017)
Potency of culled Saanen crossbred goat meat to replace the supply of yearling Boer crossbred goat meat was evaluated. Selected muscles from leg and shoulder cuts were analysed for their nutritional (proximate composition, collagen, amino acids, fatt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.