Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"goat colostrum"'
Autor:
Mónica Marcela Segura, Silvia Martínez-Miró, Miguel José López, Josefa Madrid, Verónica González, Fuensanta Hernández
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 17, p 2580 (2024)
The aim of this research was to evaluate the effects of postpartum day and parity season on the lactoferrin (LF), immunoglobulin G (IgG), and chemical composition of Murciano–Granadina goat colostrum during the first 96 h after kidding, and the use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b21518a468794e7f861bdf4316b0fed1
Autor:
Lucía Ayala, Pilar Gómez-Cortés, Fuensanta Hernández, Josefa Madrid, Silvia Martínez-Miró, Miguel Angel de la Fuente
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 11, Iss 8, p 341 (2024)
Currently, the utilization of hyperprolific sows has stimulated the search for supplements aimed at enhancing piglet survival, as these sows yield more offspring than they can adequately feed with their colostrum production. In contrast, intensive go
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7d990cc3b964d70a9b994a333cd0437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologia Acta, Vol 14, Iss 5, Pp 38-48 (2021)
This review presents the protein and amino acid composition of both goat colostrums and milk and describes the properties of goat colostrums and milk components. In addition, the prospects of use of goat milk and colostrum in the food and cosmetics i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6223c12234fc41c484e070f33ef5e2a8
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss , Pp 104704- (2021)
In this study, we compared the content of main components in goat colostrum and mature milk, and evaluated their influences on the intestinal microbiota to establish the correlations between milk components and functional features of the intestinal m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a1bf411796d4d1c965e7cad6fd03aa5
Autor:
Silvia Martínez Miró, Susana Naranjo, Josefa Madrid, Miguel José López, Cristian Jesús Sánchez, Mónica Marcela Segura, Fuensanta Hernández
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 4, p 637 (2020)
The aim of this study was to evaluate whether piglets absorb immunoglobin G (IgG) from goat colostrum and the potential effects of its ingestion on suckling piglets. Thirty-eight piglets with body weights ranging from 1000 to 1700 g were assigned to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28a5f98cdb1e446d8a4177ab6cc39fb0
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss, Pp 104704-(2021)
In this study, we compared the content of main components in goat colostrum and mature milk, and evaluated their influences on the intestinal microbiota to establish the correlations between milk components and functional features of the intestinal m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniela Barile, María Luz Sanz, Alfonso Clemente, Francisco J. Moreno, A. Bunyatratchata, Ana I. Ruiz-Matute, Jaime Salcedo, I. Martín-García, Andrea Martín-Ortiz
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
A detailed qualitative and quantitative characterization of goat colostrum oligosaccharides (GCO) has been carried out for the first time. Defatted and deproteinized colostrum samples, previously treated by size exclusion chromatography (SEC) to remo