Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"goat's skin bag"'
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Iss 0 (2018)
Abstract Söğle cheese is a type of traditional tulum (goat’s skin bag) cheese produced from goat’s milk or a mixture of goat’s and sheep’s milk in Küçük Söğle and Büyük Söğle villages, Antalya, Turkey. This is the first study that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8df8bb93126c4b3695627a907024a202
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 90, Issue: 4, Pages: 3661-3674, Published: 25 OCT 2018
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Iss 0 (2018)
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.90 n.4 2018
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Iss 0 (2018)
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.90 n.4 2018
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Sogle cheese is a type of traditional tulum (goat’s skin bag) cheese produced from goat’s milk or a mixture of goat’s and sheep’s milk in Kucuk Sogle and Buyuk Sogle villages, Antalya, Turkey. This is the first study that aimed to investigate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b37ea0d7c18c65872d1a41556cb723c9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652018000703661&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652018000703661&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
More than ten types of Tulum cheese are produced in Turkey. Tulum cheese has a white or cream color, a high fat content, a crumbly semi-hard texture and a buttery pungent flavour. The most popular of these cheeses is Erzincan Savak Tulum which is pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::f8002ccb12654789093809cfc6139dfc
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11891
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11891
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.