Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"glycosylated proteins"'
Publikováno v:
hLife, Vol 2, Iss 11, Pp 576-591 (2024)
Various precise gene editing techniques at the DNA/RNA level, driven by clustered regularly interspaced short palindrome repeats (CRISPR)/CRISPR-associated protein 9 (Cas9) technology, have gained significant prominence. Yet, research on targeted pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d24ef6e0b5d4e57a9c289ab18cfe041
Autor:
Yu Lin, David M. Lubman
Publikováno v:
Acta Pharmaceutica Sinica B, Vol 14, Iss 3, Pp 1098-1110 (2024)
Despite advances in understanding the development and progression of cancer in recent years, there remains a lack of comprehensive characterization of the cancer glycoproteome. Glycoproteins play an important role in medicine and are involved in vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7971e176adf047c2ae642e659dd6bcd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3595 (2022)
Soybean protein isolate (SPI), as a full-valued protein, is rich in nutrients, such as amino acids. However, the isolated structure of soybeans makes it difficult to react and thus prepare good gels. In order to further improve the properties of SPIs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed9e17f5e8564cb5960cf936a4659148
Autor:
Iván Hernández-Caravaca, Andrés Cabañas, Rebeca López-Úbeda, Leopoldo González-Brusi, Ascensión Guillén-Martínez, Mª José Izquierdo-Rico, Mª Nieves Muñoz-Rodríguez, Manuel Avilés, Mª Jesús Ruiz García
Publikováno v:
Children, Vol 9, Iss 7, p 1084 (2022)
Breast milk is a complex and dynamic biological fluid and considered an essential source of nutrition in early life. In its composition, the proteins have a relevant biological activity and are related to the multiple benefits demonstrated when compa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d71944d842c47ed80f9b9737a8cf2bc
Autor:
Audra A. Hargett, Aaron M. Marcella, Huifeng Yu, Chao Li, Jared Orwenyo, Marcos D. Battistel, Lai-Xi Wang, Darón I. Freedberg
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 14, p 4308 (2021)
Protein glycosylation is important in many organisms for proper protein folding, signaling, cell adhesion, protein-protein interactions, and immune responses. Thus, effectively determining the extent of glycosylation in glycoprotein therapeutics is c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ab2d3a449a44085abdfdf3d449f494a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 38, Iss 4, Pp 209-218 (2004)
The incidence of glycosylated yeast proteins on tannins aggregation in model solution was investigated using the spectrophotometric method (absorbance 700 nm). Glycosylated proteins released by two commercial Saccharomyces cerevisiae strains (RC212 a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/911cdefd57504e5594e62ff7c8b1766b