Zobrazeno 1 - 10
of 814
pro vyhledávání: '"glycomacropeptide"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 5, Pp 194-202 (2024)
Objective: This study aimed to optimize the process conditions for the large-scale production of milk-derived casein glycomacropeptide (CGMP) and explore its hemagglutination inhibition (HI) ability against influenza virus. Methods: Using ani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d305e8c8ef2b491485ffefb16b6ebfe7
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 118, Iss , Pp 106269- (2024)
The human gut microbiota plays an essential role in metabolizing complex compounds that host enzymes cannot degrade in the diet. In turn, the gut microbiota has the ability to interact with the host through mucus that protects epithelium cells. O-gly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15f5c91367c64691939565193247eafb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8664-8676 (2022)
ABSTRACT: The Maillard reaction (MR), under proper environmental conditions, has been used to improve protein functionality. In the present work, 2 high temperatures (50–80°C) and water activity (Aw; 0.45–0.67) were used to promote exogenous gly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad895cbd018b461a9b4327ad0551a098
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 413-420 (2022)
Patients with phenylketonuria (PKU) have to restrict the intake of phenylalanine (Phe) or its structural analogues for life because of the genetic defect that prevents them from metabolizing Phe normally. Therefore, the research and development of fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52273e70c2904fffa206d676505b0963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mai Morozumi, Yasuaki Wada, Muneya Tsuda, Fuka Tabata, Tatsuya Ehara, Hirohiko Nakamura, Kazuhiro Miyaji
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 103, Iss , Pp 105463- (2023)
Bifidobacteria are considered beneficial for infant health, however, they are less prevalent in gut microbiota of formula-fed than in breast-fed infants. This study investigated the bifidogenic effects of cow’s glycomacropeptide (GMP) and metabolic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63c19a6eb2b64147b7d5c0a2233f5bc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.