Zobrazeno 1 - 10
of 903
pro vyhledávání: '"glycitein"'
Autor:
Uchechukwu Edna Obianwuna, Xinyu Chang, Rupeng Wu, Jing Wang, Hai-jun Zhang, Shu-geng Wu, Kai Qiu
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 10, Pp 103952- (2024)
ABSTRACT: Genistein (GEN) and Glycitein (GLY), are types of isoflavone extracted mainly from soy plants, although GEN is associated with stronger antioxidant and growth-promoting effects. The impact of dietary GEN and GLY on reproductive performance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd97a754b73f46fe8ff9a93c2d256afa
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionPrediabetes is a metabolic condition characterized by blood glucose levels that are higher than normal but do not meet the threshold for a diabetes diagnosis. Individuals with prediabetes are at an increased risk of developing type 2 diab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d57e34c6e3b45df9441037e8037fd6a
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 10, Pp 105164- (2023)
Scientific community has been mesmerized by the application of bioactive O-methylated isoflavones with neuroprotective effects mediated by their antioxidant and antiapoptotic properties. The small size and planar-based structures allow them to intera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54b9e8e8fe6240179c45b723521218da
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 3, Pp 374-380 (2023)
ObjectiveTo establish a method for the determination of isoflavone in soybean by ultra performance liquid chromatography tandem mass spectrometry with the contents of genistein, daidzein and glycitein as the indexes.MethodsThe samples were extracte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df9bc498b66485ba2ffd7a84aa5ee84
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 2, p 156 (2024)
Soybean (Glycine max (L.) Merrill) isoflavones are among the most important secondary metabolites, with functional benefits for human health. Soybeans accumulate three aglycone forms of isoflavones: genistein, daidzein, and glycitein. Soybean landrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2741ea557d994d8089f585d4e2693c68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Florentinus Dika Octa Riswanto, Alni Desra, Rinjani Mustika Sari, Valentino Thomas, Abdul Rohman, Suwidjiyo Pramono, Sudibyo Martono
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 20, Iss 5, Pp 1184-1198 (2020)
Soy milk, one of the soybean products, become more popular in recent years due to its benefit for human health. Biological activities of soybean products have been widely studied according to the presence of isoflavone aglycones content, including ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59f908880ab1449cae796ed1a4b9b3ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.