Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"glycerols"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiahui Yu, Zhiyuan Yan, Lijuan Mi, Lei Wang, Zhengdong Liu, Xingwang Ye, QingZhe Jin, Jinzhu Pang, Wei Wei, Xingguo Wang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The triacylglycerols (TAGs) of medium- and long-chain triacylglycerols (MLCT) and di-unsaturated fatty acyl-palmitoyl-glycerols (UPU) in human milk provide better nutritional effects, and should be prioritized as crucial focuses on neonatal nutrition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7dfbb4bf938c4f2694dbcc3d509f13c0
Publikováno v:
Сибирский научный медицинский журнал, Vol 38, Iss 6, Pp 103-110 (2019)
There are relevant areas of research aimed at studying the mechanisms of development and optimization of therapeutic approaches to hard controllable phenotypes of bronchial asthma in the disease prevention and treatment. This is the phenotype of bron
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ef2aee18aae4a9ea135c40d42f86110
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1987 (2022)
We studied how storing fresh sardines (Sardina pilchardus) on ice for 0–15 days would affect lipid quality and sensory acceptance after the sardines were later canned. Average moisture and diacylglycerol contents showed a decreasing trend during st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3caea80b187e4fbca8eb9c6a4a433b36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Archimede Rotondo, Giovanna Loredana La Torre, Giacomo Dugo, Nicola Cicero, Antonello Santini, Andrea Salvo
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 384 (2020)
(1) Background: Extra-virgin olive oil (EVOO) is a precious and universally studied food matrix. Recently, the quantitative chemical composition was investigated by an innovative processing method for the nuclear magnetic resonance (NMR) experiments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b284697584242df84d95368928bc83b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
The occurrence of non-isoprenoid alkyl glycerol ether lipids in Bacteria and natural environments is increasingly being reported and the specificity and diagenetic stability of these lipids make them powerful biomarkers for biogeochemical and environ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c66115d69f54f3e8deaf0ecf776e4db