Zobrazeno 1 - 10
of 545
pro vyhledávání: '"glycerol monostearate"'
Autor:
Anda Elena Tanislav, Anca Alexandra Cornea, Eugen Dan Radu, Dorin Țibulcă, Vlad Mureșan, Elena Mudura
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 6, p 399 (2024)
The aim of this study was to produce Bologna sausages rich in unsaturated fatty acids and to evaluate this replacement on the structural characteristics. For the purpose of a comparative analysis, three different types of sausages were produced, dist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe04eff097fd40389483f3cd1f99802a
Autor:
Sohui Jeong, Imkyung Oh
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100689- (2024)
Edible insects are attracting attention as an alternative food due to their excellent production efficiency, lower carbon consumption, and containing high protein. Tenebrio Molitor larvae (TM), one of the approved edible insects worldwide, contain mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a367074edd54f159ba21a554559aea5
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 4, p 214 (2024)
With the aim to produce solid fats with a high percentage of unsaturated fatty acids, oleogels based on olive and peanut oil with different concentrations of beeswax (BW) and glycerol monostearate (GMS) as oleogelators were studied and compared. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f80930f897e44228daf122111339c2e
Autor:
M.S. Hemalatha, U.J.S. Prasada Rao
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 11-18 (2022)
Chapati is an unleavened flat baked product and it is prepared using whole wheat flour. One of the problems with chapatis is that they stale rapidly during storage and therefore, they have to be consumed immediately after their preparation. With chan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/361865050787497d866a03743326e7d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2364 (2022)
Rheological and tribological properties of oleogels and water-in-oil (W/O) emulsions are important for application in fat substitutes. This study investigated the roles of glycerol monostearate (GMS) in tailoring the structural, rheological and tribo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/232ac7087e6d4c048d2b97cbaebd428a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.