Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"glycerol monooleate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Romero-Peña, Supratim Ghosh
Publikováno v:
Fluids, Vol 6, Iss 6, p 228 (2021)
This study aimed to investigate gelation in glycerol monooleate (GMO)-stabilized water-in-canola oil (W/CO) emulsions by increasing water content (20–50 wt.%) and the addition of low methoxyl pectin (LMP) in the aqueous phase. A constant ratio of G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90ed35ffdf8f4b2c9e8b10ef160043f0
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1237 (2020)
Glycerol monooleate (GMO), casein and whey proteins are surfactants that can stabilize emulsion systems. This study investigates the impact of instantized GMO powders on creaming stability and oxidative stability in protein-stabilized emulsions. Mode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/651aafabca9f4469b1b02156075d97c2
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 12, Iss 6, p 521 (2020)
The influence of two tuning agents, polyglycerol ester (PE) and triblock copolymer (TC), on the properties of glycerol monooleate (MO) liquid crystalline phase (LCP) was investigated to achieve the therapeutic concentration of vancomycin hydrochlorid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db3e3c22dd604244b11abebf78f6c59f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eda Keskin Uslu, Emin Yilmaz
Publikováno v:
Chemical Papers. 75:2075-2085
This study aimed to prepare and characterize oleogels and emulgels with glycerol monooleate (GMO): cholesterol gelator system. Oleogels, including 5 and 10% of each gelator were prepared. Emulgels with the same organogelator mixture concentrations, a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillermo Blanco-Fernández, Bárbara Blanco-Fernandez, Anxo Fernández-Ferreiro, Francisco J. Otero-Espinar
Publikováno v:
Advances in Colloid and Interface Science. 313:102867
Liquid crystals (LCs) possess unique physicochemical properties, translatable into a wide range of applications. To date, lipidic lyotropic LCs (LLCs) have been extensively explored in drug delivery and imaging owing to the capability to encapsulate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.