Zobrazeno 1 - 10
of 960
pro vyhledávání: '"gluten-free noodles"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Odabas, Eylem1 (AUTHOR), Cakmak, Hulya2 (AUTHOR) hulyacakmak@hitit.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-10. 10p.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 May 2023 236
Autor:
Dahal, Anuja1 (AUTHOR), Sadiq, Muhammad Bilal2 (AUTHOR), Anal, Anil Kumar1 (AUTHOR) anil.anal@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-10. 10p.
Autor:
Doungjai Thirathumthavorn, Aissaraporn Sintongtanaput, Sutthaorn Wongpracharat, Piyachat Chai-Uea, Sunsanee Udomrati
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract Gluten-free foods often lack proteins and fibers. This research investigated the physicochemical properties of gluten-free instant fried noodles incorporating Defatted Riceberry Bran (DRB) and soy protein isolate. The results revealed that D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ab4c1c786040599f4c3ce573b5a096
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of Glucomannan and Egg Flour Incorporation on the Textural Properties of Gluten-Free Noodles.
Autor:
Anggraeni, D, Herawati, H, Erwin, Kusnandar, F, Suparlan, Agustinisari, I, Arif, A B, Bachtiar, M, Budiyanto, Widowati, S, Sunarmani, Zubaidi, T, Suhirman, S, Hamaisa, A, Setyawan, N
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1417 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2020 36
Publikováno v:
In LWT May 2020 126