Zobrazeno 1 - 10
of 14 863
pro vyhledávání: '"gluten-free foods"'
Autor:
Morad Guennouni, Nysrine Mannani, Ider Oujamaa, Mohamed Echchakery, Abdelaziz Ait Melloul, Nabila Soraa, Aicha Bourrahouat, Abderraouaf Hilali, Asmae Hanchi Lamrani, Brahim Admou
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny, Vol 75, Iss 1, Pp 13-20 (2024)
Background. The rising prevalence of gluten-related disorders such as celiac disease explains the increased consumption of gluten-free foods (GFF). However, these foods must be safe in terms of both gluten content and contamination by pathogenic micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12803a02952042789dda1e3cbf2bd170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Wen1,2 (AUTHOR) wener1990@tju.edu.cn, Zhang, Guijun1 (AUTHOR) zhangguijun@stumail.tjcu.edu.cn, Liang, Wenjing1 (AUTHOR) tianjiayi@stumail.tjcu.edu.cn, Tian, Jiayi1 (AUTHOR) 120220344@stu.tjcu.edu.cn, Sun, Shuhao1 (AUTHOR), Zhang, Xinping1 (AUTHOR), Lv, Xinyi1 (AUTHOR), Guo, Peibo1 (AUTHOR), Qu, Ao1 (AUTHOR), Wu, Zijian1,2 (AUTHOR) wzjian@tjcu.edu.cn
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X). Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p913. 17p.
Publikováno v:
Journal of Chemical Metrology. Jul-Dec2022, Vol. 16 Issue 2, p135-146. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atasoy, Guler1 (AUTHOR) gleratasoy@gmail.com, Ulutas, Bilge1 (AUTHOR), Turhan, Mahir1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2020, Vol. 37 Issue 10, p1591-1600. 10p. 2 Charts, 1 Graph.