Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"gluten-free biscuits"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gonul Silav-Tuzlu, Zeynep Tacer-Caba
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 59, Iss 4, Pp 463-474 (2021)
Research background. In spite of being a significantly growing segment, there are still problems regarding the nutritional, technological and sensory profiles of gluten-free products. Thus, the combination of a variety of functional ingredients is re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4248cc7d520f4a0b8c6f34d0ee5f3842
Autor:
Syed Muhammad Ghufran Saeed, Syed Arsalan Ali, Khizra Faheem, Rashida Ali, Angelo Maria Giuffrè
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2346 (2022)
The gluten-free products available on the markets are deficient in bioactive compounds and high in cost. The present study is designed to develop gluten-free biscuits with enhanced nutritional properties. The gluten-free biscuits are formulated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10e1bb09e62d4886bd2ad11f5103345d
Autor:
Michela Cannas, Simone Pulina, Paola Conte, Alessandra Del Caro, Pietro Paolo Urgeghe, Antonio Piga, Costantino Fadda
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 6, p 808 (2020)
The present study investigates the effect of partial or total substitution of rice flour (RF) with quinoa flour (QF) (at 25%, 50%, 75% and 100%) on the chemical-physical, nutritional, and sensory characteristics, as well as the volatile compounds, of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6319d40110734574bfd816d31e70f6e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research. 5:336-341
Biscuit is a ready-to-eat, convenient, and inexpensive food product. It is one of many baked products often make with wheat flour. Nonetheless, people with gluten intolerance cannot consume wheat flour. In this research, gluten-free biscuits made wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 71, Iss 1, Pp 38-44 (2014)
The aglutenics biscuits are intended to those persons who are suffering due to gluten intolerance, also named celiac disease. The fabrication technologies of the aglutenics products can be developed in on two ways: by separating the gluten from the g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7e8035eeb4a4aa0b87f8059d9bea1fd
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 57:1936-1944