Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"gluten quality"'
Autor:
Nina Sun, Yanjun Mu, Dongmei Wang, Jiatong Li, Tangyu Yuan, Wei Liu, Ningning Yu, Xiaozhe Xu, Linzhi Li, Yuli Jin, Pengtao Ma
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 15 (2024)
IntroductionGluten quality is one of the most important traits of the common wheat (Triticum aestivum L.). In Chinese wheat production, Yannong series cultivars/derivative lines possess unique characteristics and play an important role in both yield
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d19c17762ea405cac5d0d54528012f6
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1277 (2024)
In this study, the effects of microwave treatment on protease activity, dough properties and protein quality in sprouted wheat were investigated. Microwave treatment led to a significant (p < 0.05) reduction in protease activity in sprouted wheat. Pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/441164fa640646b684f818152cfc875e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hongwei Zhou, Yingquan Zhang, Yanning Yang, Yuyan Zhang, Jinfu Ban, Bo Zhao, Lei Zhang, Xiaoke Zhang, Boli Guo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3124 (2023)
Low-molecular-weight glutenin subunits (LMW-GS) account for 40% of the total wheat grain gluten protein fraction, which plays a significant role in the formation of noodle processing quality. The goal of this study was to clarify the effects of the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/889d5ff4541f46378a5de12ff67a59c8
Publikováno v:
Food and Energy Security, Vol 11, Iss 2, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Fluctuating climate, heat, and drought are expected to considerably impact bread wheat (Triticum aestivum) quality in the coming years and, as wheat is an essential food element worldwide, this will have significant implications for future f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f332e8b50c2646b6bb8625d5373b08ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural Resources and Sustainable Development, Vol 9, Iss 2, Pp 136-143 (2019)
During our experiments in 2017/2018 crop year at Látókép Experimental Farm of University of Debrecen, we examined the effect of different cultivars and increased dosages of artificial fertilizer (control, N90PK, N150PK) on quality of wheat gluten.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3aff61284b614fe684c683c6b3742ee0