Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"gluten network structure"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101438- (2024)
This study explored the effects of steam explosion-modified rice bran dietary fiber (S-RBDF) on red date-flavored naan quality and flavor characteristics. The results revealed that the rheological properties of the dough were improved with the increm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ddf3a3706154bf5b2adf58726a59a1f
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3171 (2024)
The impact of hot air drying temperature on instant dough sheets’ qualities was investigated based on water migration and gluten network structure changes. The results revealed that the drying process redistributed the hydrogen proton, with deeply
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eca7fdfd798e4f73bfa2436fad7ea635
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 14-18 (2023)
Objective: To develop fermented baked goods containing coconut powder. Methods: The texture and fermentation rheological properties of coconut flour-wheat flour dough were measured by full texture compression test of TA.XT Plus C physical property te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37bbb59e599245f28b3fff172ec3d6c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.