Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"gluten immunogenic peptides (GIP)"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
Gluten proteins are the causative agents of celiac disease (CD), a lifelong and worldwide spread food intolerance, characterized by an autoimmune enteropathy. Gluten is a complex mixture of high homologous water-insoluble proteins, characterized by a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dbcdb9223a34e988967e22154cd379d
Autor:
Gianfranco Mamone, Maria Cristina Comelli, Serena Vitale, Luigia Di Stasio, Katharina Kessler, Ilaria Mottola, Francesco Siano, Linda Cavaletti, Carmen Gianfrani
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Gluten degrading enzymes, which are commonly referred to as “glutenases,” represent attractive candidates for the development of a pharmacological treatment of gluten related disorders, such as coeliac disease (CeD). Endoprotease-40 (E40), a nove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b12c2e256724dfb9477cbd922706319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.