Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"gluten free nutrition"'
Publikováno v:
Sestrinska reč, Vol 24, Iss 82, Pp 14-17 (2021)
Introduction: Celiac disease is an autoimmune disease caused by an inadequate immune response in contact with gluten in genetically predisposed individuals. Barriers to maintaining a strict gluten-free diet arise due to several factors, the most comm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cc30b00909b4c27b5d13285ef69cd9b
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 83, Iss 2, Pp 93-101 (2021)
Buckwheat can be used in the production of specialized products (including therapeutic and preventive ones) for consumers suffering from gluten intolerance. Buckwheat malt in Russia is not produced on an industrial scale, it is purchased in European
Autor:
Pławińska-Czarnak, Joanna, Bogdan, Janusz, Podlasiewski, Tomasz, Anusz, Krzysztof, Zarzyńska, Joanna
Recent years have witnessed a growing number of people who are gluten-intolerant and whose diet cannot contain gluten (celiac disease, allergy to gluten and gluten-intolerance). Consequently, the consumers’ interest in non-gluten diet is progressiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::52a7e6a64d2332727d0588ea63f8889a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.