Zobrazeno 1 - 10
of 3 952
pro vyhledávání: '"glucose substrate"'
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics September 2023
Autor:
Riftyan Emma, Yusmarini Yusmarini, Fitriani Shanti, Pato Usman, Rossi Evy, Nadapdap Novianti Monica
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 99, p 02003 (2024)
Brevibacterium sp. is commercially essential due to its production of amino acids, particularly glutamic acid and lysine. This work investigates the effect of Brevibacterium sp. concentration on L-amino acid synthesis from glucose hydrolysed from oil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/217a537d681b4c389829caf570790aa5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qi-Qi, Xie, Jia-Feng, Wang, Yang-Fen, Zhang, Dong-Hui, Xu, Bo, Zhou, Ting-Hui, Li, Zhi-Peng, Li
Publikováno v:
World Journal of Clinical Cases. 10:9536-9538
Intestinal dysbiosis and small intestinal bacterial overgrowth (SIBO) are common in patients with liver cirrhosis. Existing studies have not explored the association between gut dysbiosis and SIBO. We propose some suggestions for the authors' experim
Autor:
Christian Rapp, Bernd Nidetzky
Publikováno v:
ACS Catalysis. 12:6816-6830
Transient oxidation-reduction through hydride transfer with tightly bound NAD coenzyme is used by a large class of sugar nucleotide epimerases to promote configurational inversion of carbon stereocenters in carbohydrate substrates. A requirement for
Autor:
Péter Komáromy, Péter Bakonyi, Adrienn Kucska, Gábor Tóth, László Gubicza, Katalin Bélafi-Bakó, Nándor Nemestóthy
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 2, p 31 (2019)
Biological itaconic acid production can by catalyzed by Aspergillus terreus (a filamentous fungi) where the fermentation medium pH is of prominent importance. Therefore, in this work, we investigated what benefits the different pH regulation options
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99f01acca55647ccb465a91565ce8786
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.