Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"glucan sucrase"'
Autor:
Divakar Dahiya, Poonam Singh Nigam
Publikováno v:
Frontiers in Bioscience-Elite, Vol 16, Iss 2, p 17 (2024)
Dextran is an exopolysaccharide synthesized in reactions catalyzed by enzymes obtained from microbial agents of specific species and strains. Products of dextran polysaccharides with different molecular weights are suitable for diverse pharmaceutical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b00692848c7747da9361884592c51f85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sacha A. F. T. van Hijum, Lukasz K. Ozimek, Lubbert Dijkhuizen, Ineke G. H. van Geel-Schutten, Slavko Kralj
Publikováno v:
Microbiology and Molecular Biology Reviews, 70(1), 157-176. AMER SOC MICROBIOLOGY
Microbiology and Molecular Biology Reviews, 1, 70, 157-176
Microbiology and Molecular Biology Reviews, 1, 70, 157-176
SUMMARY Lactic acid bacteria (LAB) employ sucrase-type enzymes to convert sucrose into homopolysaccharides consisting of either glucosyl units (glucans) or fructosyl units (fructans). The enzymes involved are labeled glucansucrases (GS) and fructansu
Lactic acid bacteria (LAB) employ sucrase-type enzymes to convert sucrose into homopolysaccharides consisting of either glucosyl units (glucans) or fructosyl units (fructans). The enzymes involved are labeled glucansucrases (GS) and fructansucrases (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::346f2ac2123da4cbc22203fcb56a2ab3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:9cc8b66e-f75a-4311-8757-2c492121f274
http://resolver.tudelft.nl/uuid:9cc8b66e-f75a-4311-8757-2c492121f274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.