Zobrazeno 1 - 10
of 3 571
pro vyhledávání: '"globalized food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In recent years labor relations have altered significantly and new and more serious forms of labor marginalization and control have emerged. This book looks at labor in agriculture and food in a global era by studying salient characteristics of the c
Publikováno v:
Environmental Research Letters, Vol 19, Iss 10, p 104025 (2024)
Food environments are the interface between food systems and consumers. Although market access contributes to diet intake, consumer behavior determines food acquisition practices yet is often neglected in food environment research. Implementing susta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1fb6bdf8eef42ae8fabc68d6c897233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Union and the World: The Political Economy of a Common European Foreign Policy. :271-283
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Mesquita Souza Saraiva M; Department of Animal Science, Center for Agricultural Sciences, Federal University of Paraiba (CCA/UFPB), Areia, PB, Brazil.; Department of Pathology, Theriogenology, and One Health, Sao Paulo State University (FCAV-Unesp), Jaboticabal, SP, Brazil., Lim K; Veterinary Health Management Branch, National Parks Board, 6 Perahu Road, Singapore, Singapore., do Monte DFM; Department of Pathology, Theriogenology, and One Health, Sao Paulo State University (FCAV-Unesp), Jaboticabal, SP, Brazil., Givisiez PEN; Department of Animal Science, Center for Agricultural Sciences, Federal University of Paraiba (CCA/UFPB), Areia, PB, Brazil., Alves LBR; Department of Pathology, Theriogenology, and One Health, Sao Paulo State University (FCAV-Unesp), Jaboticabal, SP, Brazil., de Freitas Neto OC; Department of Veterinary Sciences, School of Veterinary, Federal University of Minas Gerais (UFMG), Belo Horizonte, MG, Brazil., Kariuki S; Kenya Medical Research Institute, Nairobi, Kenya.; Global One Health initiative (GOHi), The Ohio State University, Columbus, OH, USA., Júnior AB; Department of Pathology, Theriogenology, and One Health, Sao Paulo State University (FCAV-Unesp), Jaboticabal, SP, Brazil., de Oliveira CJB; Department of Animal Science, Center for Agricultural Sciences, Federal University of Paraiba (CCA/UFPB), Areia, PB, Brazil.; Global One Health initiative (GOHi), The Ohio State University, Columbus, OH, USA., Gebreyes WA; Global One Health initiative (GOHi), The Ohio State University, Columbus, OH, USA. gebreyes.1@osu.edu.; Department of Veterinary Preventive Medicine, The Ohio State University, Columbus, OH, 43210, USA. gebreyes.1@osu.edu.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2022 Mar; Vol. 53 (1), pp. 465-486. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 13.