Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"ginseng sprout"'
Autor:
Kyung-Wuk Park, Jeong-Ho Kim, Beom-Gyun Jeong, Jun-Ki Park, Ho-Yeol Jang, Yun-Seo Oh, Kyung-Yun Kang
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 3, p 463 (2024)
Currently, new agri-tech has been developed and adapted for the cultivation of crops using smart farming technologies, e.g., plant factories and hydroponics. Kelp (Laminaria japonica), which has a high industrial value, was considered as an alternati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cb0bfad59c04a84ac55b01c7ce8bb22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cho, Kye Man a, Lee, Hee Yul a, Lee, Young Min b, Seo, Eun Young b, Kim, Du Hyun b, Son, Ki-Ho c, Lee, Jihyun d, Cho, Du Yong a, Lee, Jin Hwan b, ∗
Publikováno v:
In LWT 15 July 2022 164
Autor:
Lee, Jin Hwan a, Kim, Su Cheol b, Lee, Hee Yul b, Cho, Du Yong b, Jung, Jea Gack b, Kang, Dawon c, Kang, Sang Soo d, Cho, Kye Man b, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2021 86
Autor:
Jin Hwan Lee, Su Cheol Kim, Hee Yul Lee, Du Yong Cho, Jea Gack Jung, Dawon Kang, Sang Soo Kang, Kye Man Cho
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss , Pp 104668- (2021)
The biochemical modification using microorganisms had an excellent functional values. This research was the first to investigate changes in nutritional components (ginsenosides, flavonols, and phenolic acids) and biological properties (antioxidant an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a81a6e071ff44ff5860718848b4de34b
Autor:
Ji Hyeon Ryu, Min Seok Woo, Dang Long Cao, Eun-Jin Kim, Yi Yeong Jeong, Eun-Ha Koh, Kye Man Cho, Sang Soo Kang, Dawon Kang
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 10, p 2052 (2022)
The association between asthma and oxidative stress remains controversial. Oxidative stress-induced ferroptosis has not been extensively studied in asthma models. This study was performed to investigate the anti-asthmatic and anti-ferroptotic effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b724543de49442988100ea14abcd7c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 13, p 4102 (2021)
Partially purified ginsenoside extract (PGE) and compound K enriched extract (CKE) were prepared from ginseng sprouts, and their antioxidant, anti-inflammatory and antithrombotic effects were investigated. Compared to the 6-year-old ginseng roots, gi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f52c0991efcb45768ed896d30cb550cb
Autor:
Jungha Hong, Nazim S. Gruda
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 6, Iss 3, p 38 (2020)
Increasing longevity, along with an aging population in Europe, has caused serious concerns about diet-related chronic diseases such as obesity, diabetes, cardiovascular diseases, and certain cancers. As recently noted during the coronavirus pandemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f171f20e4cd4d00a4c20999ac6cb371