Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"gingelly"'
Autor:
Shailesh Rao A.
Publikováno v:
Frontier Materials & Technologies, Pp 101-111 (2024)
This study evaluates the use of gingelly oil as an eco-friendly cutting fluid for the turning operation. Experiments were conducted to determine the effect of nose radius, and rake angle on tool wear, surface formation, and cutting force. In addition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3401b40e3b64ad78a3ed6576fc647da
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 14, Iss 3, Pp 1055 -1062 (2023)
The evaluation encompassed 52 sesame germplasms to assess their variability and diversity. Number of primary branches, number of capsules per plant and single plant yield were the traits having high PCV and GCV along with high heritability and geneti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f5e0461377048abbcd9d1cab5b06969
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Agricultural Research, Vol 30, Iss 3, Pp 13-26 (2019)
Dehulled grain flour of finger millet (Eleusine coracana), proso millet (Panicum miliaceum) and foxtail millet (Setaria italica) and phenolic extracts of millet hulls were evaluated for ability to inhibit lipid oxidation in several food model systems
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1acbc044aaa34d9a88c0c07998bcc3fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K.B. Nagashanmugam
Publikováno v:
Journal of the Southern African Institute of Mining and Metallurgy, Volume: 118, Issue: 4, Pages: 369-376, Published: APR 2018
Activated carbons were prepared from gingelly oil cake (GOC) by thermal, sulpuric acid, and zinc chloride activation methods and their Cr(VI) removal capacities compared with that of commercial activated carbon (CAC). The effect of experimental param
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.