Zobrazeno 1 - 10
of 5 659
pro vyhledávání: '"gi value"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 101-111 (2024)
This study aimed to develop a medium-low glycemic index (GI) cereal meal replacement powder suitable for diabetic patients using selenium-enriched germinated brown rice, red adzuki beans, barley, tartary buckwheat, bean dregs, and mulberry leaf extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ebbeae547364ba79400edaa081c4c9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WANG Haorui, LI Xiaoping
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 11, Pp 338-347 (2023)
In recent years, the number of patients with diabetes or obesity has increased rapidly, and the glycemic index (GI) of grains has attracted attention. Using GI value to guide the choice of grains is of great significance to the prevention and control
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/027dce086568475e84f89226bcfda89b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jun2024, Vol. 45 Issue 12, p101-111, 11p
Autor:
靳玉龙
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2024, Vol. 40 Issue 3, p350-360, 11p
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 11, p338-347, 10p
Publikováno v:
Nutrition & Diabetes
Nutrition & Diabetes, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
Nutrition & Diabetes, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
A growing body of research over the last decades has shown that diets based on the low glycaemic index (GI) foods reduce the risk of developing diabetes and improve blood glucose control in people with diabetes. The range of inflexion on the glycaemi