Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"geographical authenticity"'
Autor:
Ana Beltrán Sanahuja, Salvador E. Maestre Pérez, Nuria Grané Teruel, Arantzazu Valdés García, María Soledad Prats Moya
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 153 (2021)
Almonds show a great variability in their chemical composition. This variability is a result of the existence of a diverse range of almond cultivars, the self-incompatibility of most almond cultivars, and the heterogeneous harvesting conditions found
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c579cfa3d65b4db8bcc0d2e7c426237e
Autor:
Nuria Olga Grané Teruel, María Soledad Prats Moya, Ana Beltrán Sanahuja, Salvador E. Maestre Pérez, Arantzazu Valdés García
Publikováno v:
RUA. Repositorio Institucional de la Universidad de Alicante
Universidad de Alicante (UA)
Foods, Vol 10, Iss 153, p 153 (2021)
Universidad de Alicante (UA)
Foods, Vol 10, Iss 153, p 153 (2021)
Almonds show a great variability in their chemical composition. This variability is a result of the existence of a diverse range of almond cultivars, the self-incompatibility of most almond cultivars, and the heterogeneous harvesting conditions found
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dbeca78081d3fd6e3ee900da1e0ee891
http://hdl.handle.net/10045/111983
http://hdl.handle.net/10045/111983
Autor:
Štursa, Václav
This disertation deals with geographical authentification of different types of spices and spice preparations. Investigated spice species were garlic (Allium sativum), ground pepper (Capsicum anuum), and dried carrot (Daucus carota). Theoretical part
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-438776
Autor:
Ana, Beltrán Sanahuja, Salvador E, Maestre Pérez, Nuria, Grané Teruel, Arantzazu, Valdés García, María Soledad, Prats Moya
Publikováno v:
Foods
Almonds show a great variability in their chemical composition. This variability is a result of the existence of a diverse range of almond cultivars, the self-incompatibility of most almond cultivars, and the heterogeneous harvesting conditions found
Autor:
Vincent Baeten, Noelia Tena, Diego L. García-González, Ramón Aparicio, Juan A. Fernández-Pierna
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
7 Figuras.-- 5 Tablas
In order to guarantee food integrity, testing methods should also include the tools needed to verify the geographical origin described on the label. In the particular case of virgin olive oil (VOO), regulatory bodies have y
In order to guarantee food integrity, testing methods should also include the tools needed to verify the geographical origin described on the label. In the particular case of virgin olive oil (VOO), regulatory bodies have y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25ca210fa54b5c8aadc4371a86603155
http://hdl.handle.net/10261/200884
http://hdl.handle.net/10261/200884
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.