Zobrazeno 1 - 10
of 14 770
pro vyhledávání: '"genus Lactobacillus"'
Autor:
Devi, Nishu1, H. N., Basavaprabhu2, Majumder, Reshab1, S. V., Salini1, Behare, Pradip V.1 pradip.behare@icar.gov.in
Publikováno v:
Indian Food Industry Mag. Mar/Apr2024, Vol. 6 Issue 2, p39-58. 20p.
Publikováno v:
Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии, Vol 100, Iss 4, Pp 364-375 (2023)
Bacteria of the genus Lactobacillus are inhabitants of the surfaces of human mucous membranes, such as the oral cavity, digestive and urogenital tracts. Moreover, there is evidence that they are found in breast milk and sputum. In view of the many ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c31d6335d4d1495490f02ce6eb26d079
Autor:
Sonakshi Rastogi, Aditi Singh
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
The highest density of microbes resides in human gastrointestinal tract, known as “Gut microbiome”. Of note, the members of the genus Lactobacillus that belong to phyla Firmicutes are the most important probiotic bacteria of the gut microbiome. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93ac8eb708744645bb4d4fb10d30aaeb
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology July 2018 15:185-191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stojanovski, Saso1 saso.stojanovski@uklo.edu, Cilev, Goce1, Trajanoska, Blagica2, Blazhevska, Tatjana3
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Animal Husbandry / Životnov Dni Nauki. 2021, Vol. 58 Issue 2, p53-65. 13p.
Publikováno v:
Bulletin of the Innovative University of Eurasia. 83:106-113
This article discusses the current data on the biochemical properties of bacteria of the genus Lactobacillus and their use in industry, particularly in dairy production and biotechnology. Microorganisms of the genus Lactobacillus have antagonistic ac
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 2, Pp 100-108 (2018)
Sour ales have become widely spread in Europe since XVII century. These drinks are still popular in Germany, Belgium, England and other European countries. Interest in sour ales has been growing steadily in Russia. The purpose of this work was to sys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41eaab337b6d48f1b14216b467d2ec3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.