Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"gene-edited foods"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2348 (2024)
Gene editing contributes to enhancing food security through the creation of novel foods. However, public perception of gene-edited (GE) foods is crucial to their acceptance and adoption. This study expanded the knowledge–attitude–practice model a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac09ec53e4994edea1621bad5e362d62
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3681 (2023)
Effective regulation of gene-edited products and resolution of public concerns are the prerequisites for the industrialization of gene-edited crops and their derived foods. CRISPR-associated protein, the core element of the CRISPR system, requires to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d65ecbdcaeb24808a0af79b82b881265
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CABI Agriculture and Bioscience, Vol 2, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Abstract Background This study statistically explores the relationship between information provision and peoples’ attitudes towards the application of gene-editing technology to food, by contrasting cases of gene-edited livestock and vegetables in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05f50d8ce5b948c09397683f27e0a330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CABI Agriculture and Bioscience, Vol 2, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
BackgroundThis study statistically explores the relationship between information provision and peoples’ attitudes towards the application of gene-editing technology to food, by contrasting cases of gene-edited livestock and vegetables in Japan. Jap
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.