Zobrazeno 1 - 10
of 675
pro vyhledávání: '"gelation performance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weiling Chen, Xingtian Chen, Wenjing Liang, Huiqing Liao, Haisang Qin, Bangdong Chen, Minmin Ai
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101512- (2024)
In this study, the moderation–excess interaction of epigallocatechin gallate (EGCG) and calcium ions (Ca2+) to the gelation performance of transparent egg white protein (EWP) gel (EWG) was explored. The oxidation of EGCG introduced a yellowish-brow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd662185334b4d69b1d61ff4c82312c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Yang Liu1, Hong-Jun Zhang1, Dao-Yi Zhu1 chutaoi@163.com, Zi-Yuan Wang1, Jun-Hui Qin1, Qi Zhao1, Yu-Heng Zhao1, Ji-Rui Hou1
Publikováno v:
Petroleum Science (KeAi Communications Co.). Dec2023, Vol. 20 Issue 6, p3819-3829. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Câmara, Paulo César França da, Morais, Stéphanie Cavalcante de, Marques, Nívia do Nascimento, de Souza, Elessandre Alves, Gasparotto, Luiz Henrique da Silva, Balaban, Rosangela de Carvalho
Publikováno v:
In Fuel 15 December 2023 354
Autor:
Liu, Yang, Zhang, Hong-Jun, Zhu, Dao-Yi, Wang, Zi-Yuan, Qin, Jun-Hui, Zhao, Qi, Zhao, Yu-Heng, Hou, Ji-Rui
Publikováno v:
In Petroleum Science December 2023 20(6):3819-3829
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2023 143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.