Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"gelatin dissolution"'
Autor:
Anne Duconseille, Véronique Santé-Lhoutellier, Fabrice Audonnet, Thierry Astruc, Frank Wien, Amidou Traore, Matthieu Réfrégiers
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2017, 66, pp.378-388. ⟨10.1016/j.foodhyd.2016.12.005⟩
Food Hydrocolloids, 2017, 66, pp.378-388. ⟨10.1016/j.foodhyd.2016.12.005⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2017, 66, pp.378-388. ⟨10.1016/j.foodhyd.2016.12.005⟩
Food Hydrocolloids, 2017, 66, pp.378-388. ⟨10.1016/j.foodhyd.2016.12.005⟩
Gelatin is used to make hard capsules and has to meet strict dissolution specifications to guarantee homogeneous drug delivery. The aging of gelatin induces a decrease of its dissolution rate due to the formation of intra- and intermolecular cross-li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a97d9b3bd84d4138b8544b885a500cdb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608331
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608331
Autor:
Anne Duconseille, Naira Quintana, Filip Meersman, Thierry Astruc, Véronique Santé-Lhoutellier
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2015, 43, pp.360-376. ⟨10.1016/j.foodhyd.2014.06.006⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2015, 43, pp.360-376. ⟨10.1016/j.foodhyd.2014.06.006⟩
International audience; Gelatin obtained from pig skin constitutes about 50% of world production and is mainly composed of collagen extracted from skin by acidic baths and thermal treatments. The gelatin is used to make various products, notably hard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1fe238789d69c8cc4049642c33cae28e
https://hal.inrae.fr/hal-02640384
https://hal.inrae.fr/hal-02640384
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.