Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"gclv"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 19, Iss 5 (2020)
In a survey on the sanitary status of garlic collection performed in 2016 at the Institute of Agriculture and Tourism in Poreč (Croatia), 24 ecotypes and cultivars were tested by DAS-ELISA test for the presence of four main garlic viruses: Garlic co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9b29e217939423caafe80eed18328c3
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 44, Iss 1, Pp 49-52 (2017)
The Czech collection of shallot (Allium cepa var. ascalonicum) genetic resources (122 accessions) was surveyed for the presence of four different viruses, i.e. Onion yellow dwarf virus, Leek yellow stripe virus, Garlic common latent virus (GCLV), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02cad85b250e4d94ba0224f27786d4c5
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 13, Iss 3 (2014)
The aim of the present work was to identify GCL, OYD and LYS and to assess the degree of their distribution in crop and ornamental plants from the genus Allium. Two groups of plants from the genus Allium were used. The first group included 10 botanic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fa3b63a58fa4a6291d7dfc57f79635b
In a survey on the sanitary status of garlic collection performed in 2016 at the Institute of Agriculture and Tourism in Poreč (Croatia), 24 ecotypes and cultivars were tested by DAS-ELISA test for the presence of four main garlic viruses: Garlic co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cd4692724b985fc0e659cc0012edeb18
https://doi.org/10.24326/asphc.2020.5.10
https://doi.org/10.24326/asphc.2020.5.10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Octavio Gustavo García-Rodríguez, Luis Pérez-Moreno, Martha Juana Navarro-León, Manuel Darío Salas-Araiza, Oscar Alejandro Martínez-Jaime, Ma. Fabiola León-Galván, Héctor Gordon Núñez-Palenius
Publikováno v:
Revista Chapingo Serie Horticultura, Vol 20, Iss 2, Pp 147-156 (2014)
Universidad de Guanajuato
UGTO
Redalyc-UGTO
Universidad de Guanajuato
UGTO
Redalyc-UGTO
La propagación vegetativa del ajo ( Allium sativum ) es la principal vía de transmisión de virus para este cultivo. No obs - tante, no se debe descartar la dispersión por insectos vectores. El objetivo del presente estudio fue detectar, mediante
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chovelon, Veronique
Publikováno v:
INRA/AO--1998-2002, 2002
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20484479d5a55fd4061dcff6479b3583
https://hal.inrae.fr/hal-02828967
https://hal.inrae.fr/hal-02828967
Autor:
FAJARDO,THOR V. M., NISHIJIMA,MARTA, BUSO,JOSÉ A., TORRES,ANTÔNIO C., ÁVILA,ANTÔNIO C., RESENDE,RENATO O.
Publikováno v:
Fitopatologia Brasileira v.26 n.3 2001
Fitopatologia Brasileira
Sociedade Brasileira de Fitopatologia (SBF)
instacron:SBF
Fitopatologia Brasileira
Sociedade Brasileira de Fitopatologia (SBF)
instacron:SBF
Garlic viruses often occur in complex infections in nature. In this study, a garlic virus complex, collected in fields in Brazil, was purified. RT-PCR was performed using specific primers designed from the consensus regions of the coat protein genes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::42602aabc8aa4e6325dfb88382f841b3
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-41582001000300007
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-41582001000300007