Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"gastronomic sciences"'
Autor:
Barba Orellana, Francisco, Martí Quijal, Francisco, Pallarés Barrachina, Noelia, Juan García, Cristina, Berrada Ramdani, Houda
[EN] Various international organisations have emphasized the importance of establishing both health-based as well as adequate sanitary food guidelines to avoid possible food contamination and potential danger due to improper handling of food. Thus, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1560::19a92146b6f77407237eca92d52da9d1
https://hdl.handle.net/10251/190322
https://hdl.handle.net/10251/190322
Autor:
Franco Fassio, Bianca Minotti
Publikováno v:
Sustainability
Volume 11
Issue 21
Sustainability, Vol 11, Iss 21, p 6078 (2019)
Volume 11
Issue 21
Sustainability, Vol 11, Iss 21, p 6078 (2019)
Circular economy for food (CE) and food policies (FP) are two emerging but already prominent research areas, particularly when talking about the cities of the future. This paper analyzes the dynamics between these two fields of research, starting fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.