Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"gastronomic image"'
Autor:
Gupta, Vikas, Sharma, Karishma
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 12, pp. 4124-4146.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2024-0343
Autor:
Célia M. Q. Ramos, Karina Pinto
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 20, p 9524 (2024)
The competitiveness of tourist destinations is influenced by their relative attractiveness, which will play an essential role in their global success; gastronomy is one of the main motivations that lead tourists to visit a given destination. This res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccc0265031bf449f90340877e899caae
Autor:
Maria A. Belyaeva
Publikováno v:
Russian Studies in Culture and Society, Vol 7, Iss 3, Pp 61-79 (2023)
The article is devoted to the gastronomic culture and its derivative – the gastronomic image of the territory. Gastronomy, as a field of knowledge, reveals the connection between food and culture and is an urgent topic of cultural research. Within
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ba72e0b67ef411f9ced69e0f0bbf5e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 4(4):3226-3248
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=923802
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
В современном мире стремительно возрастает интерес к одному из наиболее трендовых направлений туризма — гастрономическому туризму. Пр
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8ae4dc16d075ddb9b121880cb9113a0e
Publikováno v:
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 5; Pages: 2778
Universitad de Lleida
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 5; Pages: 2778
In the tourism and hospitality industry, ensuring the well-being of visitors is essential to achieving a competitive tourist destination. This objective is even more pressing in the gastronomy sector. Surprisingly, the scientific literature on this t