Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"gastrointestinal simulation"'
Autor:
Soumya Majumder, Arindam Ghosh, Sumedha Saha, Sukanya Acharyya, Sourav Chakraborty, Preeti Subba, Sudeshna Nandi, Sahadeb Sarkar, Malay Bhattacharya
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-23 (2024)
Abstract Tongba, chhyang, nigar and raksi are popular traditional drinks served in Nepal, northern and north eastern part of India and Tibetan plateau which are claimed as medicinal and considered as elements of high altitude ethnopharmacology. In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0103bc1695a4f93988f16892d49effe
Autor:
Maria Thereza Carlos Fernandes, Fernanda Silva Farinazzo, Carolina Saori Ishii Mauro, Milena do Prado Ferreira, Marsilvio Lima de Moraes Filho, César Ricardo Teixeira Tarley, Karla Bigetti Guergoletto, Sandra Garcia
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 11, p 541 (2024)
The underexplored fruit from the juçara palm tree (Euterpe edulis Martius) has bioactive compounds with antioxidant activities, such as phenolic acids and anthocyanins. This fruit’s pulp presents itself as an appropriate fermentation medium for pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49ac52c8c43b44d5b77afed7933e9720
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Biotechnology, Vol 4, Iss , Pp 318-325 (2022)
The use of emulsions in probiotic encapsulations has gained attention because emulsions enable the addition of probiotic cells to non-aqueous matrices. Phase proportions and surfactant concentrations are the main factors responsible for emulsion stab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c22a0622ded40bea35f9414cbbb26cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maritiele Naissinger da Silva, Bruna Lago Tagliapietra, Vinícius do Amaral Flores, Neila Silvia Pereira dos Santos Richards
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 320-325 (2021)
The search for functional foods grows constantly, and in this demand, the supply of industries that seek to produce and sell supplements also grows, as is the case of probiotics freely sold in pharmacies and supermarkets. Given a large number of food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd3ac4e30d974c6ca17d7218c78610a8