Zobrazeno 1 - 10
of 656
pro vyhledávání: '"gaseous ozone"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 7, p 1196 (2024)
Citrus fruits, particularly mandarins, are highly valued globally for their nutritional benefits and versatile culinary uses. However, the challenge of post-harvest decay, primarily due to blue mold (Penicillium italicum) infections, results in signi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/110365456267416fb6f0d4e18e3704bd
Publikováno v:
Hygiene, Vol 3, Iss 2, Pp 125-135 (2023)
Ozone is a triatomic allotropic modification of oxygen with very high oxidation potential and strong antimicrobial properties, and can be used as a disinfecting agent. The aim of this work was to investigate the effectiveness of gaseous ozone in redu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffa688479ad342718a332d338d30b08e
Autor:
Janet Kirilova, Dimitar Kirov
Publikováno v:
Journal of IMAB, Vol 29, Iss 1, Pp 4805-4809 (2023)
Introduction: The action of ozone is associated with the prevention of dental plaque formation, and the reduction of bacterial development supports the prevention of dental caries. This paper aims to establish the effect of gaseous ozone on developin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0c7df5e0ac54f3999233ff1535021d7
Autor:
Baraa Hasan Kadhim, Wasmaa S Mahmood
Publikováno v:
Dental Hypotheses, Vol 14, Iss 1, Pp 13-15 (2023)
Introduction: This study aimed to find out how exposure to gaseous ozone affected heat-cured acrylic resin’s transverse and impact strengths. Methods: Sixty samples of heat-cured acrylic resin were prepared and divided into three subgroups, control
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e05fcc7c1f82405f9a4f0953fe32cb20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoye Shen, Yuan Su, Zi Hua, Lina Sheng, Manoella Mendoza, Yang He, Tonia Green, Ines Hanrahan, Rob Blakey, Mei-Jun Zhu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
This study aimed to investigate the effects of low-dose continuous ozone gas in controlling Listeria innocua and quality attributes and disorders of Red Delicious apples during long-term commercial cold storage. Red Delicious apples were inoculated w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edd1eda5f9164989904f4824c1194043
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 76, Iss , Pp 105622- (2021)
Reduction of sanitizer dosage and development of non-immersion disinfection methods have become major focuses of research. Here, we examined the disinfection efficacy of combining gaseous ozone (4 and 8 ppm) with aerosolized oxidizing sanitizer [sodi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f473e9127a32411ab87f110a6137302b
Publikováno v:
Toxins, Vol 14, Iss 6, p 416 (2022)
Pistachio nuts can become colonized by mycotoxigenic fungi, especially Aspergillus flavus, resulting in contamination with aflatoxins (AFs). We examined the effect of gaseous O3 (50–200 ppm; 30 min; 6 L/min) on (a) in vitro germination, (b) mycelia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d790d38eae2e4a61a999c6a2a8992052
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.