Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"gas range"'
Publikováno v:
神戸女子短期大学論攷. 53:85-90
IH調理器とガスコンロを用いて,加熱時間や調味料の違いがジャガイモの硬さにどのような影響を与えるのかについての検討を行なった。その結果,水煮,塩煮,混合煮での加熱12分後の
Publikováno v:
日本建築学会北陸支部研究報告集. 50:201-204
本報では、家庭用のIHレンジとガスレンジを対象とし、人体模擬動作による擾乱が廃気捕集率に与える影響を比較し、IHレンジとガスレンジの特性の違いを明らかにした。擾乱を与えた場
Publikováno v:
日本建築学会北陸支部研究報告集. 50:205-208
本報では、一般家庭で用いられるIHレンジとガスレンジを対象として、詳細な油の飛散状況の違いを明らかにした。IHレンジ、ガスレンジ共に、レンジ上に飛散する割合が高く、次いで、
Publikováno v:
日本建築学会北陸支部研究報告集. 50:197-200
本報では、家庭用のIHレンジとガスレンジを対象とし、横風による擾乱がIHレンジとガスレンジの廃気捕集率に与える影響を比較し、IHレンジとガスレンジの特性の違いを明らかにした。
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.