Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"gas chromatography-mass spectrometry fingerprinting"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2622 (2021)
Chickpea flours are an interesting multifunctional ingredient for different food products. This study investigated the potential of differently processed chickpea flours as alternative thickening agents in an instant soup recipe, replacing potato sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a87223938e2479c993ec39d67f34df1
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2622, p 2622 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2622, p 2622 (2021)
Chickpea flours are an interesting multifunctional ingredient for different food products. This study investigated the potential of differently processed chickpea flours as alternative thickening agents in an instant soup recipe, replacing potato sta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.