Zobrazeno 1 - 10
of 1 405
pro vyhledávání: '"gas chromatography (gc)"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 229-237 (2023)
The composition and content of fatty acids in edible cassava flour not only affect its shelf life but also serve as important indicators for evaluating the nutritional quality of cassava flour. In this experiment, edible cassava flour was used as the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/685ae7af849d4594afc427dbb4fff7a6
Publikováno v:
Acta Poloniae Pharmaceutica, Vol 80, Iss 3, Pp 389-398 (2023)
A selective, sensitive and low sample consumption GC method for determination of residual solvents in PSMA samples was developed. Selectivity with respect to solvents such as ethanol, diethyl ether, 2-propanole, acetonitrile, dichloromethane, used in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06dfdd4533a54176ab371ced0a4ed472
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 285-292 (2023)
Objective: To evaluate the quality of the citrus, a gas chromatography (GC) coupled with flame ion detector was established for the determination of sixteen kinds of free amino acids in citrus simultaneously. Methods: Firstly, the single factor tests
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bb6ce2eee1c46ca8890183eb3f2362f
Autor:
Chinedu Matthew Agu, Kingsely Amechi Ani, Onuabuchi Nnenna Ani, Patrick Chukwudi Nnaji, Chukwuma H. Kadurumba, Chizoo Esonye
Publikováno v:
Green Technologies and Sustainability, Vol 2, Iss 1, Pp 100057- (2024)
This work centers on methyl ester yield modeling; by Azadirachta Indica seed oil (AISO) transesterification, using Adaptive Neuro-fuzzy Inference System (ANFIS), Artificial Neural Network (ANN) and Response Surface Methodology (RSM). AISO was obtaine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b9b7ace80ec436fb1d1c024b6ccba4e
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 153-160 (2023)
Mucor circinelloides has the ability to use a wide range of carbon sources to accumulate lipids. The different carbon sources have significantly influenced the total lipids through different metabolic pathways in oleaginous organisms. In the present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/683c597a958a42fcb04c4119f5bd8423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniel Stettin, Georg Pohnert
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 1, p 10 (2023)
Electron ionization (EI) and molecular ion-generating techniques like chemical ionization (CI) are complementary ionization methods in gas chromatography (GC)-mass spectrometry (MS). However, manual curation effort and expert knowledge are required t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7522b9c80ba4cfe9bc0bf6f5b9701ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.