Zobrazeno 1 - 10
of 2 265
pro vyhledávání: '"gas chromatographic"'
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 20, Iss 1, Pp 83-97 (2024)
The quality and safety of food products is one of the main priorities of the Russian State policy in the field of nutrition and well-being of the population.Grape wines are a special type of food product; they are alcoholic beverages obtained as a re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d592e5a76a9407a9593467a12e43e55
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
Trichinella infections have been documented globally and have been detected in wild and/or domestic animals except Antarctica. There is paucity of information in the metabolic responses of hosts during Trichinella infections and biomarkers for infect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ce99251df04714a012b132b7ed4c27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anastasia A. Semenova, Andrey N. Ivankin, Tatyana G. Kuznetsova, Andrei S. Dydykin, Viktoria V. Nasonova, Elena V. Mileenkova
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 7, Iss 1, Pp 168-176 (2019)
The paper presents a study of Moskovskaya cooked smoked sausages formed in various artificial casings: fibrous (cellulose), collagen, and polyamide. An oxygen permeability oxygen permeability of the casings was above 40 cm3 and below 30 cm3/m2∙24 h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d2ae12da07740759fed7b3d736f53d2
Autor:
Beibei Song, Yaoyao Zhou, Rong Zhan, Linjiang Zhu, Hanchi Chen, Zhi Ma, Xiaolong Chen, Yuele Lu
Publikováno v:
Metabolites, Vol 12, Iss 6, p 485 (2022)
The application of pesticides is critical during the growth of high-quality grape for wine making. However, pesticide residues have significant influence on the wine flavor. In this study, gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) was performed an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f86d0a55539140d798a87e360b64189a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.