Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"garlic lectins"'
Autor:
Shruthishree D. Padiyappa, Hemavathi Avalappa, Madhusudana Somegowda, Shankarappa Sridhara, Yeldur P. Venkatesh, Bettadatunga T. Prabhakar, Siddanakoppalu N. Pramod, Mona S. Almujaydil, Shadi Shokralla, Ashraf M. M. Abdelbacki, Hosam O. Elansary, Ahmed M. El-Sabrout, Eman A. Mahmoud
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1375 (2022)
Dietary food components have the ability to affect immune function; following absorption, specifically orally ingested dietary food containing lectins can systemically modulate the immune cells and affect the response to self- and co-administered foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c6b00967d914beb9d2aa61e17122879
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.