Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"garlic husk"'
Autor:
Cynthia Graciela Flores-Hernández, Juventino López-Barroso, Beatriz Adriana Salazar-Cruz, Verónica Saucedo-Rivalcoba, Armando Almendarez-Camarillo, José Luis Rivera-Armenta
Publikováno v:
Polymers, Vol 16, Iss 2, p 289 (2024)
The present work evaluates the influence of different properties of composite materials from natural sources. Films were prepared using the evaporative casting technique from corn starch reinforced with a waste material such as garlic husk (GH), usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a0bf5f7bb5d48aeb476c7cc94adb736
Autor:
Elda Elizabeth Villalobos-Neri, Luis Alejandro Macchlesh Del Pino-Pérez, Hugo Alberto Velasco-Ocejo, José Luis Rivera-Armenta, Ana Cecilia Espindola-Flores
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 20, Iss 1 (2023)
The use of biowaste materials as additives in polymeric matrices has generated interest. Garlic is a seed that has wide application areas, not only in the food industry, because it has good bactericidal and antioxidant properties. Polypropylene (PP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dadcafabc6954e2d82b80f7ace5bf156
Publikováno v:
Catalysts, Vol 13, Iss 11, p 1401 (2023)
Utilizing lignocellulosic biomass as a renewable energy source for the production of sustainable fuel is of paramount importance. This study focuses on the catalytic co-pyrolysis of Mesua ferrea L. de-oiled cake (MDC) and Garlic husk (GH) as potentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e409f91715145348a9e22f5af5994b0
Autor:
Nguyen Ai Thach
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Garlic (Allium sativum L.) has been used as a functional food and medicine in traditional prescriptions for centuries. The extract of garlic husks contains phytonutrients and antioxidant capacity, which can be applied in the food, nutraceutical, cosm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f949998f09254becba9d30db2337f5c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.