Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"gar egg"'
Autor:
Hailey Martin, Peter Akpunonu
Publikováno v:
International Journal of Medical Toxicology and Forensic Medicine, Vol 10, Iss 3 (2020)
Background: A Gar is a primarily freshwater fish that resides in North America. The flesh of a garfish is edible; however, the eggs and any meat surrounding the eggs are highly toxic to humans. The toxicity is induced by the protein ichthyotoxin. Ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4facd7b7383e4d879aa6effc1e178b68
Autor:
Peter Akpunonu, Hailey Martin
Publikováno v:
International Journal of Medical Toxicology and Forensic Medicine, Vol 10, Iss 3 (2020)
Background: A Gar is a primarily freshwater fish that resides in North America. The flesh of a garfish is edible; however, the eggs and any meat surrounding the eggs are highly toxic to humans. The toxicity is induced by the protein ichthyotoxin. Cas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.