Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"gamma-decalactone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2016, Vol. 6 Issue 1, p685-688. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 34, Iss 1, Pp 330-340 (2020)
Gamma-decalactone is an interesting flavuring compound with an intense oily-peachy aroma. It is commonly used in food and cosmetic industry. Biotechnological methods of its synthesis are based on the processes of fatty acid degradation, mainly ricino
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f1bf14f2d4d4a7e86ea9055464faa86
Improved Gamma-Decalactone Synthesis by Yarrowia lipolytica Yeast Using Taguchi Robust Design Method
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 20, p 10231 (2022)
The production of gamma-decalactone (GDL) by Yarrowia lipolytica is mainly based on the biotransformation of ricinoleic acid, derived from castor oil triglycerides. The main difficulty in this process is the multitude of factors that determine the gr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34cde30fcc7f4897bf0c5c7d69d445c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jolanta Małajowicz, Agata Górska, Joanna Bryś, Ewa Ostrowska-Ligęza, Magdalena Wirkowska-Wojdyła
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 4, p 2084 (2022)
Gamma-decalactone (GDL) is a fragrance compound obtained in the process of β-oxidation of ricinoleic acid, which is derived from the hydrolysis of castor oil. The biotechnological method of the synthesis of this lactone has been improved for over tw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/913e0d71db8549adbff1f5527d89c485
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jolanta Małajowicz, Mariola Kozłowska
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 21, p 9843 (2021)
Yarrowia lipolytica belongs to the group of microorganisms widely used in scientific research for environmentally friendly biotransformation reactions. This yeast produces a number of compounds important from the point of view of the food and cosmeti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cb31a5f69074a4fbcd7fdd89682c1ca