Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"galloylation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mária Mastihubová, Vladimír Mastihuba
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 3, p 519 (2023)
The bioactive natural substance, hamamelitannin, was effectively synthesized in two ways. The chemical acylation of 2,3-O-isopropylidene-α,β-D-hamamelofuranose promoted by Bu2SnO using 3,4,5-tri-O-acetylgalloyl chloride, followed by the deprotectio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7286aca382340afb4db8e471f31d87d
Autor:
M. Carmen González-Mas, M. Amparo Blázquez, M. Pilar López-Gresa, Pedro Mena, Cristina García-Viguera
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47dc6ddd6d084830a297cf9f0ef92217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Zulfiqar Ahmad, Penghui Li, Guangbiao She, Enhua Xia, Vagner A. Benedito, Xiao Chun Wan, Jian Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Tea (Camellia sinensis L.) leaves synthesize and concentrate a vast array of galloylated catechins (e.g., EGCG and ECG) and non-galloylated catechins (e.g., EGC, catechin, and epicatechin), together constituting 8%–24% of the dry leaf mass. Galloyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd1df92e6b4a4e4a9a93c0126eaa25d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bontpart, Thibaut, Marlin, Thérèse, Vialet, Sandrine, Guiraud, Jean-Luc, Pinasseau, Lucie, Meudec, Emmanuelle, Sommerer, Nicolas, Cheynier, Véronique, Terrier, Nancy
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2016 Jan 01. 67(11), 3537-3550.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26391196
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 11, p 1124 (2020)
Currently available proanthocyanidins extraction methods rely on dedicated crops and have low specificity and yield which limits their industrial application. Consequently, the development of novel methodologies and the use of sustainable sources is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2850cfd265e84670aca33c360a4eef0c
Autor:
Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, Stefanos Koundouras, Kleopatra Chira, Serkos Haroutounian, Hariklia Spinthiropoulou, Yorgos Kotseridis
Publikováno v:
OENO One, Vol 49, Iss 1, Pp 71-84 (2015)
Aims: In order to investigate the effect of vine training system on grape phenolic composition, a divided canopy system (Lyre) and a vertical shoot positioned trellis with two different pruning systems (Royat and Guyot) were applied in a commercial v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3753b9e1437945c0a95392a9145323f5