Zobrazeno 1 - 10
of 521
pro vyhledávání: '"galloyl"'
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract In this work, the rapid and efficient preparation of isolated galloyl glucoside tautomer free radical inhibitors was investigated using Saxifraga tangutica as a raw material. Four highly polar galloyl glucoside tautomers, 3-O-galloyl-α-d-gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/402d24a51d5d4678a6e2c268c8a42387
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 11, Iss 5, p 171 (2024)
Galloyl–RGD is a novel compound that combines gallic acid with RGD peptides (arginine, glycine, and asparaginic acid) to overcome the problems associated with gallic acid, such as instability at high temperatures and low solubility. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6185e31351b45c1bd1c68aff8bca848
Autor:
Jinming Peng, Guangwei Chen, Shaoxin Guo, Ziyuan Lin, Jun Li, Wenhua Yang, Gengsheng Xiao, Qin Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2616 (2024)
The galloyl group in catechins was confirmed to be crucial for their health benefits. However, whether the catechins’ galloyl group had a contribution to their anti-inflammation remains unclear. This study investigated the anti-inflammation propert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd5ae642a2384979b0ef2f23b208ea7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HortScience, Vol 57, Iss 12 (2022)
In this study, a crude ethanolic extract made of silver maple (Acer saccharinum L.) leaves (SML) was evaluated for antibacterial activity against the phytopathogenic bacteria Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis, Pseudomonas syringae pv. to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a2ac8a46d384123b673e35c95594a2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.