Zobrazeno 1 - 10
of 16 881
pro vyhledávání: '"galloyl"'
Autor:
Tong, Yingying1,2 (AUTHOR), Chu, Ming2 (AUTHOR), Zhou, Jia1,2 (AUTHOR), Wang, Qilan1 (AUTHOR), Li, Gang2 (AUTHOR), Abd El-Aty, A. M.3,4 (AUTHOR), Dang, Jun1 (AUTHOR) dangjun@nwipb.cas.cn
Publikováno v:
BMC Chemistry. 11/8/2024, Vol. 18 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract In this work, the rapid and efficient preparation of isolated galloyl glucoside tautomer free radical inhibitors was investigated using Saxifraga tangutica as a raw material. Four highly polar galloyl glucoside tautomers, 3-O-galloyl-α-d-gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/402d24a51d5d4678a6e2c268c8a42387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hua, Yongqing1,2,3 (AUTHOR) hua_yq@njucm.edu.cn, Wang, Haili2 (AUTHOR), Chen, Tingting2 (AUTHOR), Zhou, Yeru4 (AUTHOR), Chen, Zhiyuan2 (AUTHOR), Zhao, Xinyue2 (AUTHOR), Mo, Shaoqin2 (AUTHOR), Mao, Hongyun2 (AUTHOR), Li, Miao2 (AUTHOR), Wang, Linxia2 (AUTHOR), Hong, Min1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 21, p5110. 25p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 11, Iss 5, p 171 (2024)
Galloyl–RGD is a novel compound that combines gallic acid with RGD peptides (arginine, glycine, and asparaginic acid) to overcome the problems associated with gallic acid, such as instability at high temperatures and low solubility. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6185e31351b45c1bd1c68aff8bca848
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.