Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"galactomyces geotrichum"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 128-141 (2024)
The inducers of the chemical or physical factors could affect the gene expression and transcription of strain directly or indirectly. In order to explore the inductive effect of higher alcohol on Galactomyces geotrichum, the G. geotrichum S12, derive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49e7e4f3553b4b5d8e5ffb6e6f34acae
Autor:
Kamila Szudera-Kończal, Kamila Myszka, Piotr Kubiak, Natalia Drabińska, Małgorzata Anna Majcher
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 11, p 4308 (2023)
The increase in demand for food flavorings due to the shortening and simplification of food production technology also entails an increase in the demand for new technologies for their production. The biotechnological production of aromas is a solutio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/354260f99b084b5bba5283bcde38126a
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 20, p 6239 (2021)
Currently, there is a growing demand for flavorings, especially of natural origin. It is worth paying attention to the biotechnological processes of flavor production, characterized by simplicity, high efficiency and relatively low cost. In this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69dcedffb4454e8cade236e0da770ec6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 19, Iss 6, Pp 8067-8079 (2014)
A newly isolated Galactomyces geotrichum ZJUTZQ200 strain containing an epoxide hydrolase was used to resolve racemic ethyl 3-phenylglycidate (rac-EPG) for producing (2R,3S)-ethyl-3-phenylglycidate ((2R,3S)-EPG). G. geotrichum ZJUTZQ200 was verified
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c50baddc36c9449797d19b9334c7f8e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clemencia Chaves-López, Annalisa Serio, Chiara Rossi, Alessia Pepe, Elisabetta Compagnone, Antonello Paparella
Publikováno v:
Fermentation, Vol 3, Iss 4, p 52 (2017)
Microbial interactions are fundamental during milk fermentation, determining the product final characteristics. Galactomyces geotrichum, Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecalis are among the most common microorganisms in the Colombian Kumis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15058ba818084ef09c276a3b4341a104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.