Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"furfural compounds"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101795- (2024)
Furfural compounds, including 5-hydroxymethylfurfural, furfural, and 5-methylfurfural, are common in foods and pose health risks. This study presents a pipette-tip solid-phase extraction with in-situ derivatization (PT-KF-SPE/ISD) method for rapid an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/189d7b09e83c45a492e58b7c7b1da1d9
Autor:
Yuzhen LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 85-92 (2023)
The Maillard reaction system of glucose and glycine was applied to study the formations of furfural compounds. The effects of glucose/glycine molar concentration ratio, initial pH, heating temperature and time on the formations of 5-hydroxymethylfurf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec8068ad9ace4b7da6f93a27e10e5f13
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 10, Pp 1-7 (2023)
In this study, a method for the simultaneous detection of 5-hydroxymethyl-2-furfural (HMF), 5-methyl furfural (MF) and furfural (FF) was established by ultra-high performance liquid chromatography (UPLC) after enrichment of furfurals in the acid hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d280f58b3542888d6bc3ceed0f44db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 12, p 1814 (2022)
5-Hydroxymethylfurfural (5-HMF) and furfural (FF) are products of the maillard reaction (MR) in milk powder and their safety is controversial. The concentration changes of 5-HMF and FF after a period of cold storage were determined by high-performanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f870029a119d433ca87e89d890eb51f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.