Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"fungals"'
Autor:
Veronica BUGNEAC, Nicolae STARCIUC
Publikováno v:
One Health & Risk Management, Vol 5, Iss 1, Pp 4-8 (2024)
Introduction. Bees are very important to balancing different ecosystems around the globe. It’s worth noting that, like animals and humans, bees are affected by different pathogens, such as bacteria, viruses, ecto- and endoparasites, and fungi. Ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7b6b95553e44108a18b33cd247aae57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Medicine, Vol 9 (2022)
COVID-19 pandemic has heightened the interest toward diagnosis and treatment of infectious diseases. Nuclear medicine with its powerful scintigraphic, single photon emission computer tomography (SPECT) and positron emission tomography (PET) imaging m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1dacaac527984215aeb10edd6296c8d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
The objective was to screen and evaluate the anti-fungal activity of lactic acid bacteria (LABs) isolated from Malaysian fermented foods against two Trichophyton species. A total of 66 LAB strains were screened using dual culture assays. This showed
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics
Journal of Biomolecular Structure & Dynamics
Journal of Biomolecular Structure & Dynamics
A new strain of a novel infectious disease affecting millions of people, caused by severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) has recently been declared as a pandemic by the World Health Organization (WHO). Currently, several clinic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0d38f722cd47e3cc0c5760e8689216a2
https://doi.org/10.26434/chemrxiv.12129513.v1
https://doi.org/10.26434/chemrxiv.12129513.v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paix, Murilo D`Abruzzo
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCAR
Universidade Federal de São Carlos (UFSCAR)
instacron:UFSCAR
Universidade Federal de São Carlos (UFSCAR)
instacron:UFSCAR
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Consisting primarily of water, hops, malted and non-malted cereals as well as yeast, beer is one of the most consumed alcoholic fermented beverages in the world. Although there a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::458d3e3526bec3116ac36f912688b416
https://repositorio.ufscar.br/handle/ufscar/13290
https://repositorio.ufscar.br/handle/ufscar/13290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.