Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"fungal chitin oligosaccharides"'
Autor:
Orlando Reyes Zamora, Rosalba Troncoso-Rojas, María Elena Báez-Flores, Martín Ernesto Tiznado-Hernández, Agustín Rascón-Chu
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 4, p 361 (2024)
Fresh horticultural products are economically significant foods that are highly demanded by consumers worldwide; however, they are highly perishable and susceptible to deterioration by fungi, which contribute to their short shelf-life and cause signi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93d32336c4bc4aba97f729d82e59c3ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.